Medlemsfordeler

Her vises noen av våre samarbeidspartnere, og medlemsfordeler/rabattavtaler for medlemmer i PSO.


Som medlem av PSO har du adgang til gratis juridisk rådgivning over telefon og e-post. Som medlem har du også adgang til gratis økonomisk rådgivning over telefon og e-post. PSO tilbyr også alle medlemmer profesjonell karriere rådgivning og yrkesveiledning med hovedvekt innen sikkerhetsbransjen.

Mer informasjon om medlemsfordeler:


Norsk Uniform AS er en nisjeleverandør av distinksjoner, uniformsartikler, bekledning og tilbehør. Norsk Uniform AS er en mulig leverandør for blant annet Forsvaret, Politiet, brann- og redningsetater, ambulansetjenesten, aktører innen luft- og skipsfart og vekterselskap m.fl. Norsk Uniform AS tilbyr kundetilpassede merker og distinksjoner, og har mulighet til å skaffe det meste til uniform til fordelaktige priser.

PSO medlemmer for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Norsk Uniform AS.
Ved bestilling må alle medlemmer i PSO oppgi en rabatt kode.
Rabattkoden finnes i medlemsportalen. Rabatten trekkes automatisk.

Nettside: www.norskuniform.no


Sektor1 er en hovedsamarbeidspartner til PSO.
Sektor1 tilbyr sikkerhets- og etterforsknings tjenester samt spesialtjenester, bakgrunnsjekk, kontroll/tilsyns tjenester, ID-sikkerhet, Web-sikkerhet, brannvern, kurs, foredrag og andre rådgivningstjenester.

Alle medlemmer av PSO for 25% rabatt på alle tjenester levert av Sektor1.
Oppgi medlemsnummer eller kode for å benytte rabatten.

Nettside: www.sektor1.no


Se og bli sett!
JDD Utstyr er en kjent aktør for de fleste som driver innen landbruk, bygg og anlegg, industri, transport, bil og logistikkbransjen.
De forsyner en rekke forhandlere, nettbutikker, verksteder, importører og store og små entreprenørfirmaer i hele Norge med kvalitetsprodukter.
JDD Utstyr fører flere kjente og store merkevarer. I tillegg har de flere egne merkenavn. JDD`s største merkenavn er 24C innen ryggekamerasystemer, og LUMARY innen bil- og maskinbelysning og varsellys. JDD Utstyr AS og JDD Maskin AS deler flotte lokaler på ca 1250m2, på Heddeland i Lindesnes kommune. De lagerfører alle produktene i katalogen og har gode fraktavtaler med PostNord og Bring.

PSO medlemmer for 15% rabatt på alle produkter i nettbutikken til JDD Utstyr AS. Ved bestilling må alle medlemmer i PSO oppgi en rabatt kode.
Rabattkoden finnes i medlemsportalen. Rabatten trekkes automatisk.

Nettside: www.jddutstyr.no


Utstyrskontroll tilbyr stort utvalg av sikkerhetsprodukter, bekledning og taktisk utstyr m.m.
– Fri frakt over 999.-
– Rask levering
– God kundeservice

PSO medlemmer for 10% rabatt på ordinære priser hos utstyrskontroll.no.
Ved bestilling må alle medlemmer i PSO oppgi en rabatt kode.
Rabattkoden finnes i medlemsportalen. Rabatten trekkes automatisk fra med en gang.

Nettside: www.utstyrskontroll.no


Arbeidslys.no en av Norges ledende leverandører av kjøretøysbelysning til bil, MC og båt.

Alle medlemmer av PSO for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Arbeidslys.no. For å benytte rabatten må rabattkode oppgis ved bestilling i nettbutikken. Denne rabattkoden finner man i medlemsportalen.

Nettside: www.arbeidslys.no


Spygadgets-logo

Spygadgets.no selger produkter innen overvåkning og avlytting som spionkameraer (skjulte kameraer), avlyttingsutstyr, skjulte lydopptakere, GPS sporing, boligalarm, detektorer osv.

Alle medlemmer av PSO for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Spygadgets. For å benytte rabatten må rabattkode oppgis ved bestilling i nettbutikken. Denne rabattkoden finner man i medlemsportalen.

Nettside: www.spygadgets.no


NordiskFritid driver med salg av utstyr og bekledning for friluftsliv, jakt og fiske. Nordiskfritid.no driftes av Alfa Nordic AS.

Alle medlemmer av PSO for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Nordiskfritid. For å benytte rabatten må rabattkode oppgis ved bestilling i nettbutikken. Denne rabattkoden finner man i medlemsportalen.

Nettside: www.nordiskfritid.no