Medlemsfordeler

Her vises noen av våre samarbeidspartnere, og medlemsfordeler/rabattavtaler for medlemmer i PSO.


Som medlem av PSO har du adgang til gratis juridisk rådgivning over telefon og e-post. Som medlem har du også adgang til gratis økonomisk rådgivning over telefon og e-post. PSO tilbyr også alle medlemmer profesjonell karriere rådgivning og yrkesveiledning med hovedvekt innen sikkerhetsbransjen.

Mer informasjon om medlemsfordeler:


Norsk Uniform AS er en nisjeleverandør av distinksjoner, uniformsartikler, bekledning og tilbehør. Norsk Uniform AS er en mulig leverandør for blant annet Forsvaret, Politiet, brann- og redningsetater, ambulansetjenesten, aktører innen luft- og skipsfart og vekterselskap m.fl. Norsk Uniform AS tilbyr kundetilpassede merker og distinksjoner, og har mulighet til å skaffe det meste til uniform til fordelaktige priser.

PSO medlemmer for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Norsk Uniform AS.
Ved bestilling må alle medlemmer i PSO oppgi en rabatt kode.
Rabattkoden finnes i medlemsinformasjonen. Rabatten trekkes automatisk.

Nettside: www.norskuniform.no


Sektor1 er en hovedsamarbeidspartner til PSO.
Sektor1 tilbyr sikkerhets- og etterforsknings tjenester samt spesialtjenester, bakgrunnsjekk, kontroll/tilsyns tjenester, ID-sikkerhet, Web-sikkerhet, brannvern, kurs, foredrag og andre rådgivningstjenester.

Alle medlemmer av PSO for 25% rabatt på alle tjenester levert av Sektor1.
Oppgi medlemsnummer eller kode for å benytte rabatten.

Nettside: www.sektor1.no


Utstyrskontroll tilbyr stort utvalg av sikkerhetsprodukter, bekledning og taktisk utstyr m.m.
– Fri frakt over 999.-
– Rask levering
– God kundeservice

PSO medlemmer for 10% rabatt på ordinære priser hos utstyrskontroll.no.
Ved bestilling må alle medlemmer i PSO oppgi en rabatt kode.
Rabattkoden finnes i medlemsinformasjonen. Rabatten trekkes automatisk fra med en gang.

Nettside: www.utstyrskontroll.no


Arbeidslys.no en av Norges ledende leverandører av kjøretøysbelysning til bil, MC og båt.

Alle medlemmer av PSO for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Arbeidslys.no. For å benytte rabatten må rabattkode oppgis ved bestilling i nettbutikken. Denne rabattkoden finner man i medlemsinformasjonen.

Nettside: www.arbeidslys.no


Spygadgets-logo

Spygadgets.no selger produkter innen overvåkning og avlytting som spionkameraer (skjulte kameraer), avlyttingsutstyr, skjulte lydopptakere, GPS sporing, boligalarm, detektorer osv.

Alle medlemmer av PSO for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Spygadgets. For å benytte rabatten må rabattkode oppgis ved bestilling i nettbutikken. Denne rabattkoden finner man i medlemsinformasjonen.

Nettside: www.spygadgets.no


NordiskFritid driver med salg av utstyr og bekledning for friluftsliv, jakt og fiske. Nordiskfritid.no driftes av Alfa Nordic AS.

Alle medlemmer av PSO for 10% rabatt på alle produkter i nettbutikken til Nordiskfritid. For å benytte rabatten må rabattkode oppgis ved bestilling i nettbutikken. Denne rabattkoden finner man i medlemsinformasjonen.

Nettside: www.nordiskfritid.no