Prosjekt: Hjelpende Hånd

Prosjekt: PSO – Hjelpende Hånd

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe en. Og den største gleden er å glede andre

PSO – Hjelpende Hånd har som formål og bidra til økt livskvalitet og livsglede for vanskeligstilte målgrupper, enkeltpersoner og familier.
Alle kan oppleve å være i en vanskelig situasjon. PSO ønsker spesielt og hjelpe familier og voksne/enslige som har behov for ekstra bistand ved høytider, som f.eks i juletiden men også resten av året. Vi ønsker og hjelpe trengende mennesker, barn og familier hele året og ikke bare ved høytider.

Ta kontakt når som helst hele året.

PSO Hjelpende Hånd kan tilby:
– Klær til barn og voksene
– Matvarer
– Gavekort
– Julegavehjelp
– Gavehjelp til klasse-/barnehagebursdager
– Hjelp til bursdagsgave til egne barn
– Leker
– Diverse utstyr
– Møbler
– Aktiviteter for barn og voksene

Vi ønsker og hjelpe til med det vi kan, så dersom det er spesielle ønsker er det bare å ta kontakt med oss.

PSO – Hjelpende Hånd tilbyr primært hjelp til målgrupper, familier og enkeltpersoner som er lokalisert i Vestfold fylke (Vestfold og Telemark).
Spesielt i kommunene Horten, Holmestrand, Tønsberg, og Sandefjord. Men dersom du bor andre steder og er i en veldig vanskelig situasjon så ta kontakt med oss for det. Vi hjelper også til der vi kan rundt om i hele Norge.

Vi vet at mange kvier seg for og be om hjelp, noe vi har full forståelse for. Kanskje er det akkurat du som har en vanskelig situasjon? Eller du kanskje kjenner noen som trenger en hjelpende hånd? Det er for mange tabu å være fattig og vanskelig å spørre om hjelp. Vi ser at folk blir lettet, og at når de først har spurt én gang, er det litt lettere den neste gangen. Vi vet at mange ikke har råd til å sende barna sine i f.eks barnebursdag fordi de ikke har den 50,- lappen som skal til for å kjøpe en bursdagsgave. Vi ønsker og hjelpe til der vi kan slik at barnet ditt kan delta i barneselskapet på lik linje som de andre barna i barnehagen/klassen.

Vi trenger alltid mer hjelp for å kunne hjelpe så mange som mulig. Enten du ønsker å delta som frivillig, gi oss en donasjon/gave eller starte et samarbeid med oss.

Vi har taushetsplikt og søknadene vil bli behandlet konfidensielt, så ikke vær redd for å ta kontakt med oss.

Send oss en forespørsel/søknad, så skal vi gjøre vårt beste for og kunne hjelpe til med det vi kan.

Bruk skjema nedenfor eller send oss en epost til: post@psonorge.no

Vi i PSO har taushetsplikt og søknadene vil bli behandlet konfidensielt. Vi forbeholder oss retten til «avslå» søknader som er ufine og avslå søknader som «ikke trengende personer/familier». Vi ønsker og prøver å hjelpe til med det vi kan, men det er ikke alltid vi kan hjelpe til ved alle behov og anledninger og/eller ønsker.